Blog uitbesteden? Maak gebruik van blog services

Een goed verhaal verkoopt zichzelf. Maar alleen als je het ook goed vertelt. Als je zeker wilt zijn dat jouw verhaal op een smakelijke, opvallende en creatieve manier bij je doelgroep binnen komt, kun je het schrijven van je blog uitbesteden via onze blog service.

Je blog uitbesteden betekent dat je ons belast met het vak dat “storytelling” heet. Als onze tekstschrijvers je verhaal mogen vertellen, wordt storytelling ook daadwerkelijk storyselling voor jouw bedrijf. Want een overtuigend verhaal stimuleert de bezoekers van je website om precies dát te doen wat jij van ze wilt. Iets aanklikken, iets bestellen, meer informatie vragen…

Onze gespecialiseerde online copywriters schrijven kort en krachtig op wat je te bieden hebt en vooral: waarom dat interessant kan zijn voor je klanten. Daarbij houden ze natuurlijk rekening met de regels voor zoekmachineoptimalisatie. Want je blog uitbesteden doe je ook omdat je wilt dat je site op heel specifieke zoektermen gevonden wordt. Bijvoorbeeld op ‘blog uitbesteden’.

Zo vindt de snel surfende en zoekende internetter in de korte tijd jouw site en vindt hij daar direct de juiste informatie die hem (of haar!) overtuigt om tot actie over te gaan.

Je blog uitbesteden… wat levert het op?

  • Bedrijven die consequent bloggen krijgen circa 55 % meer bezoek op hun website;
  • Mensen gaan over over je bedrijf/merk in gesprek;
  • Je levert toegevoegde waarde aan je doelgroep;
  • Een verhaal verkoopt beter dan een droge beschrijving van je product;
  • In een blog kun je zoekwoorden gebruiken die op andere pagina’s niet passen.

Of je nu behoefte hebt aan een brainstorm over een verhaal, op zoek bent naar onderwerpen, of je wilt je complete blog uitbesteden… wij helpen je graag verder met je verhaal.

tekst nodig?

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?