Facebook Support

Facebook servicesEen eigen Facebook-pagina is een krachtig middel om te communiceren met je doelgroep. Ga maar na, er zijn bijna 9 miljoen accounts in Nederland. De kans is dus groot dat ook jouw (potentiële) klanten op Facebook zitten. Het is een plek waar ze zich ‘onder elkaar’ voelen met hun vrienden en waar je op een prettige manier de dialoog aan kunt gaan. Facebook is dan ook een aantrekkelijk platform om je boodschap te delen. Elk klein, middelgroot en groot bedrijf zou daarom een Facebook-strategie moeten hebben.

Waarom Facebook support?

  • Je wilt dáár zijn waar je klanten komen;
  • Face to Face(book) – reclame is ontzettend effectief;
  • Groot bereik, met  meer dan 9 miljoen gebruikers in NL;
  • Sterke content creëert binding met je klanten.

Facebook support biedt verschillende mogelijkheden om de dialoog met je klanten aan te gaan en de band te verstevigen. Je kunt er verleidelijke content bieden en zo de loyaliteit stimuleren onder klanten, relaties en potentials. Wel is het van belang daarbij de juiste toon te raken en de etiquette van het platform te respecteren. Als je daarin slaagt, kun je rekenen op stijgende sympathie voor jouw merk of bedrijf. En, met onze Facebook-support kunnen we er ook voor zorgen dat die sympathie zich vertaalt in meer business!

Facebook-support heeft positieve impact op je business!

Bureau Social Media kan je helpen dit snelgroeiende kanaal optimaal te benutten. Wij werken nauw met je samen voor een optimaal resultaat. Wij weten precies wat wel en niet werkt en kunnen voorkomen dat je over de schreef gaat. Want Facebook kan ook een gevaarlijk medium zijn, dat reputaties kan maken en breken. Met onze Facebook-support loop je geen risico.

Meer weten over onze Facebook-support?

Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie over wat Facebook kan doen voor jouw organisatie. Kijk anders eens op onze Facebookpagina. 

• 50% van de gebruikers checkt dagelijks z’n profiel
• Een profiel heeft gemiddeld 130 vrienden
• Mensen besteden zo’n zes uur per maand op Facebook

facebook berichten