menno rigterinkAangenaam… Mijn naam is Menno Rigterink. Ik ben de initiatiefnemer en eigenaar van Bureau Social Media. Je kunt mij wel een commerciële netwerker noemen. Mijn zakelijke verleden bestaat uit diverse functies in verkoop en business development bij zowel kleine als grote (inter)nationale bedrijven. In de laatste jaren heb ik een carrière van verkoop naar consultancy gemaakt. Daarnaast heb ik als zelfstandig ondernemer diverse initiatieven opgestart.

Met mijn kennis en ervaring kan ik de zakelijke wensen van opdrachtgevers goed vertalen naar een commercieel en communicatief sterke creatieve oplossing. Sinds 2006 ben ik me aan het verdiepen in internet. In eerste instantie ging dat vooral om E-mail en Zoekmachinemarketing. Maar al gauw zag ik de enorme potentie van de razendsnel groeiende Social Media. Daarom maakte ik al vroeg de keus om zakelijke Social Media oplossingen te gaan ontwikkelen. Ik word erg enthousiast van de mogelijkheden die Social Media bieden en krijg energie van de vele innovaties in dit vakgebied. Er valt nog zoveel te leren, te ontwikkelen en – ja, ook belangrijk – verdienen!

In mijn vrije tijd zit ik overigens niet continu achter het beeldscherm. Ik zoek graag de natuur op en werk als vrijwilliger mee aan diverse duurzame projecten. Trefwoorden in mijn persoonlijke en zakelijke leven zijn: resultaatgericht, teamplayer, servicegericht, flexibel, nadenkend, humoristisch, creatief en innovatief.