Wil je online adverteren voor meerdere vestigingen?

Met Multi-advertising benut je de kracht van lokaal adverteren. Je houdt overzicht door centraal de campagne aan te sturen. En je kunt op een eenvoudige en efficiënte manier online adverteren voor meerdere lokale vestigingen tegelijk. Multi-advertising is daarmee ideaal voor franchise- en dealerorganisaties die lokaal impact zoeken.

Hoe werkt Multi-advertising?

De technologie achter Multi-Advertising zoekt de dichtstbijzijnde vestiging voor elke potentiële klant en toont de advertentie van deze vestiging. Zo sluit de advertentie altijd perfect aan bij de lokale doelgroep.

Centrale campagne

Online adverteren voor meerdere lokale vestigingen tegelijk kan een complexe en tijdrovende klus zijn. Vooral wanneer elke vestiging met een eigen boodschap, budget en regio wil adverteren. Wij maken het eenvoudig door de technologie van Multi-Advertising. Alle lokale campagnes worden uitgerold vanuit één centrale campagne op landelijk niveau. Dit betekent overzicht, efficiëntie en kostenbesparing.

Bannerset

Multi-Advertising vereist slechts één bannerset, die wordt ingezet voor alle vestigingen. Via onze Creative Wizard kunnen de banners worden aangepast naar de behoeften van iedere vestiging, zonder daarbij de uniforme uitstraling van de organisatie te verliezen.

Wat zijn de voordelen?

  • Rendabel en efficiënt lokaal adverteren
  • Makkelijk in gebruik
  • Kosten- en tijdbesparend
  • Behoud van uniforme uitstraling
  • Maximaal bereik en optimalisatiekracht, ook bij kleine lokale campagnes
  • Resultaten inzichtelijk op landelijk én lokaal niveau

Wilt u meer informatie of een live demo? Neem gerust contact met ons op.