Focus op Social Media Beheer

Social Media Beheer is – als je het goed wilt doen – best een hoop werk. Je moet goed bepalen wat je wilt vertellen, vooraf een planning maken met boodschappen per medium en vervolgens alles ook nog eens bijhouden en uitwerken. Facebook updates moeten wel relevantie hebben voor je doelgroep. En die Tweets schrijven zichzelf niet.

Wij kunnen je helpen met je Social Media beheer vanaf de eerste strategiebepaling en de planning tot en met de gedetailleerde uitwerking in tekst en beeld. Zo weet je zeker dat je naar buiten komt met een goed verhaal en zet je de Social Media in als een hefboom voor je business.

Social Media Beheer tarieven

Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan door ons verzorgd Social Media Beheer. Maar gelukkig kun je zelf die prijs deels beïnvloeden, door aan de knoppen van de intensiteit, de frequentie en de inzet van manuren te draaien. Hoe meer je zelf doet, hoe lager onze Social Media Beheer-tarieven. Dit zijn je opties:

Je doet het zelf

Je doet je Social Media Beheer zelf? Wij kunnen je toch nog wel helpen met advies rond de voorbereiding, een strategie, het in gang zetten van een plan of het trainen van je mensen. Met ondersteuning van onze experts wordt het managen van je social media-activiteiten overzichtelijk en doeltreffend.

Je kunt hulp gebruiken

Je hebt eenvoudig niet genoeg tijd of mensen om het optimale rendement te halen uit je social media beheer. Wij kunnen helpen door een brug te slaan tussen onze beschikbare mensen en jouw ambities. Onze service-pakketten ‘medium‘ en ‘premium‘ zijn het populairst bij klanten

Je wilt het uitbesteden

Je zoekt een team wat je social media beheer compleet van je overneemt? No sweat. Wij doen al het dagelijkse harde werk voor je en managen alle in overleg bepaalde initiatieven voor een panklaar succes. Onze full-service aanpak zorgt voor resultaat en neemt al het werk uit handen 

Je wilt maatwerk

Je wilt een werkwijze die aansluit op je speciale wensen? Niets hoeft onmogelijk te zijn, we horen daarom graag wat je precies zoekt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Ons team

Als het gaat om Social Media Beheer werken wij met een flexibel team van webspecialisten, tekstschrijvers, vormgevers, fotografen, videoproducenten en programmeurs. Door expertise naar behoefte in te huren houden wij de vaste overhead laag. Dat scheelt jou weer in de kosten. Zo durven we te zeggen dat we voor bijna ieder budget wel een effectieve aanpak hebben.

Meer informatie?