De juiste Social Media strategie voor jouw bedrijf? Begin hier…

Iedereen zegt dat je heel veel meer omzet kunt halen met slim gebruik van Twitter, Facebook, Linkedin en Youtube. Dat wil je best. Maar hoe?

Wij helpen je graag de voor jouw bedrijf interessante Social Media doelbewust en strategisch doordacht in te zetten. Bij het bepalen van je social media strategie begin je met het stellen van de volgende vragen.

  •      Wat wil ik eigenlijk bereiken met mijn activiteiten?
  •      Welke social media kan ik daarvoor inzetten?
  •      Hoeveel tijd en energie kan ik aan social media besteden?
  •      Wat heb ik mijn klanten en prospects te bieden?
  •      Hoe zorg ik dat mijn acties leiden tot vraag naar mijn aanbod?
  •      Hoe ga ik dit organiseren en in praktijk brengen?

Een Social Media strategie die werkt!

Voor succes op Social Media moet je wat te vertellen hebben. Een verhaal dat je doelgroep aanspreekt en beweegt. Een verhaal dat mensen graag delen met hun vrienden.  Samen met jou gaan we bepalen wát we precies willen uitdragen en via welke Social Media.

We hebben een aantal praktische methodes ontwikkeld die helpen jouw verhaal overtuigend te brengen met een doordachte Social Media strategie.  Zo zorgen we voor verbinding met de doelgroep, voor “engagement”. We starten meestal met een Social Statement om de doelen helder neer te zetten.

Aansluitend gebruiken we de Social schijf van vijf om een aansprekend verhaal te creëren. En vervolgens activeren we dit verhaal door bijvoorbeeld Facebook promoties. Deze beproefde methode helpt bij het genereren van kwalitatieve interactie met de doelgroep.

Een slimme Social Media strategie

Een slimme Social Media strategie die de groei van je klantenkring en je omzet een flinke boost geven moet de inzet zijn van je plan. Met de antwoorden op bovenstaande vragen heb je al een goede basis om de strategie te kunnen bepalen. We begrijpen dat je graag snel wilt beginnen.

Heb je meer ondersteuning nodig? Wij helpen je graag bij het opstellen, starten en uitvoeren van een Social Media plan. De daadwerkelijke uitvoering kun je (deels) zelf doen, maar we kunnen ook je medewerkers trainen in het in de praktijk brengen van je Social Media Strategie, of je zelfs het complete traject uit handen nemen. Wat jij wilt.

bureau social media

Wil je graag vrijblijvend verder praten? Wij ook! Reageren kan via de contactpagina…