Social Media training door Bureau Social Media

Vraag je af wat je bedrijf met Social Media kan doen? Wil je met je huidige activiteiten een volgende stap maken?

Wij kunnen je ondersteunen met een professionele Social Media Training zodat je zélf de mogelijkheden voor je bedrijf of organisatie kunt verbreden.

Social Media Training

• Theoretische en praktische training op elk niveau;
• Social media training, toegespitst op een bepaald sociaal netwerk;
• Volg een training op een externe locatie of in je eigen bedrijf;

Medewerkers

Het succes van een gedegen Social Media strategie staat of valt met de uitvoering. Als je medewerkers gemotiveerd zijn om een steentje bij te dragen kunnen wij ze opleiden om de strategie zó uit te voeren dat het direct resultaat oplevert. Met name salesmensen hebben gauw door dat een consequente toepassing van onze Social Media Strategie-principes ook echt werkt.

Bij de training en opleiding kunnen we diverse professionals inschakelen die specialist zijn op de verschillende deelgebieden binnen Social Media. Zij komen dan op locatie om je mensen in groepjes of individueel te trainen en coachen in succesvolle Social Media toepassingen.

Wil je weten hoe jij Social Media kunt inzetten als een krachtig instrument voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Wij kunnen de inhoud van de social media training in overleg flexibel samenstellen aan de hand van jouw behoefte. Zo weet je zeker dat de training voor 100% aan je verwachtingen voldoet.

social media training

Bent je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?  Neem contact met ons op en wij helpen je vrijblijvend verder.