Social Media Marketing

Social Media Marketing is een effectieve manier om een dialoog te starten met je (potentiële) klant. Door op een slimme manier de Social Media in te zetten kun je de loyaliteit en de klanttevredenheid stimuleren en merkvoorkeur creëren.

Social Media Marketing Plan

De meeste Social Media, zoals Twitter en Facebook, lijken erg laagdrempelig. Een account is fluks gecreëerd. Dit leidt er wel eens toe dat bedrijven zomaar lukraak aan de slag gaan met Social Media. Dit is echter niet per se de meest verstandige aanpak. Voor optimaal effect is het zaak om een serieus Social Media Marketing Plan op te stellen. Zo kun je waarborgen dat je de Social Media professioneel en in lijn met je (merk)waarden inzet. Wij helpen je graag een marketingplan opstellen volgens een solide en bewezen methode. Zodat je daarmee direct succesvol aan de slag kunt gaan.

Social Media Marketing tarieven

Ook bij de daadwerkelijke uitvoering van het Social Media Marketing plan kunnen wij helpen. We creëren dan een volledig geoptimaliseerde Facebook Fanpagina inclusief een multi-functionele Facebook app voor het opzetten en managen van onder andere prijsvragen, stem- en win acties, groepsdeals, loterijen en kortingcoupons. Onze tarieven voor deze service starten al vanaf € 99 per maand.

Content nodig?

Een Facebook Fanpagina is leuk, maar om haar echt te doen leven moet je wel regelmatig nieuwe artikelen, linkjes en beelden plaatsen. Datzelfde geldt voor Twitter en LinkedIn. Wij kunnen passende, boeiende content voor je maken of zoeken. We werken voor diverse bedrijven in uiteenlopende branches. Grote ondernemingen net zo goed als MKB’ers. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van onze inzet en hoeveel je zelf kunt doen. Maar we zijn flexibel genoeg om te kunnen beloven dat er voor iedereen wel een oplossing is.

Wil je eens vrijblijvend overleggen?

Bekijk hier de support-pakketten Facebook en Twitter

social media marketing