Storytelling, een methode die werkt

Ieder merk of bedrijf heeft een verhaal dat mensen willen horen. De populaire marketing term storytelling is niet meer weg te denken in de communicatie van vandaag. Samen met onze klanten zoeken, bedenken en vertellen wij deze unieke verhalen via een compleet Social Media pakket. Hiervoor hebben we o.a. de methodes “Social Statement” en “Social schijf van vijf” voor ontwikkeld die je een krachtige start geven voor een effectief verhaal. Want wij weten als geen ander dat het vertellen van alleen verhalen niet genoeg is. Het gaat om de interactie, om wat mensen uiteindelijk met die verhalen doen. Je wilt dat de doelgroep door je verhaal in beweging komt.

Bureau Social Media

Merken en bedrijven moeten opnieuw hun toegevoegde waarde gaan bewijzen. In de dagelijkse praktijk met hun producten of diensten, op TV, online en zeker ook op de verschillende Social Media netwerken. Dat kost tijd. Bureau Social Media neemt de dagelijkse bewijslast op Social Media uit handen. Wij zien direct hoe verhalen overkomen en weer leiden tot nieuwe verhalen. Daarnaast is het dagelijkse contact met fans en klanten een belangrijke manier om feeling te houden met de doelgroep.

Hoe ga je dit managen?

Na geëxperimenteerd te hebben met verschillende vormen hebben wij een model ontwikkeld wat ervoor zorgt dat je op een efficiënte manier je social aanwezigheid kunt organiseren. Wij adviseren je daar graag bij. En wanneer het verhaal klaar is om verteld te worden, kunnen we het ook nog eens implementeren. Handig voor elk bedrijf of merk dat slim wil omgaan met tijd en expertise. Bureau Social Media  neemt verantwoordelijkheid voor de social aanwezigheid van onze klanten. Daaronder valt het maken van de plannen, de uitvoering van deze contentplannen en de day-to-day content- en communitymanagement.

Meer  weten?

Een kop koffie of een (skype)call is zo geregeld. Wij helpen graag verder.

Neem contact met ons op