Visie Bureau Social Media

We horen en zien steeds meer. Steeds vaker kies je daarom zelf de berichten uit die je tot je wilt nemen. In de toekomst zal dit zelfs gemeengoed worden; iedereen kiest zijn of haar eigen content.

Dat betekent dat volgens deze visie er een noodzaak is om eerlijk te communiceren en dat gaat niet zonder slag of stoot. Er moet een verandering plaatsvinden en in dat veranderingsproces bevinden we ons momenteel. Bureau Social Media weet als geen ander dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ ook van toepassing is binnen de zakelijke omgeving.

Wat betekent deze visie voor je bedrijf?

Door de technologische revolutie is het cruciaal dat je klanten in deze tijd menselijk behandelt. Dat lijkt een open deur, maar dat is het beslist niet. Nog steeds worden er volop beloftes gedaan die niet bewaarheid kunnen worden.

De keus: communiceer eerlijk op het gebied van service, je product of dienstverlening, service en marketing. Bureau Social Media staat voor deze eerlijke communicatie. Hierdoor kunnen klanten een verbintenis met je bedrijf en/of merk aangaan. Een keuze voor integriteit realiseert daarmee zakelijke doelstellingen.

RRR

Bied je waarde voor je klanten en relaties? Dan zullen klanten je bedrijf aandacht geven. Met de toename van (nieuwe) media als Twitter en Facebook, is de consument namelijk tegenwoordig gewapend om ‘echte’ relaties aan te gaan en bij twijfel over de echtheid dit te delen met zijn of haar omgeving.

Kortom: RRR, wat staat voor Reputatie, Ranking, Review. Reputatievorming gaat snel en dat kan positief uitwerken, maar beslist ook negatief.

Bureau Social Media stelt zich daarom ten doel dit wapen op een positieve manier voor je merk en dienst in te zetten. Als je respectvol met je relaties omgaat, zullen zij dit ook doen. Hiermee leg je een solide basis voor een vruchtbare en sociale manier van zaken doen.

Wanneer je waarde aan je klanten en relaties geeft, belonen zij je met aandacht, wat resulteert in mond tot mond reclame voor uw product of dienst.

visie