Wordpress website, makkelijk en hanteerbaar

Je WordPress website is bij ons in goede handen. Samen met Jaap de Wit helpen wij vanaf ontwerp tot volledige realisatie. We helpen je business doelstellingen door te vertalen in een aansprekende website. Hiervoor maken we gebruik van WordPress.

Waarom?

WordPress is het meest populaire Open Source CMS en daardoor dus gratis te gebruiken. Er zijn geen kosten om het te gebruiken, aan te passen of te installeren op je eigen server!

Extreem Flexibel

De WordPress architecture is zo ontworpen dat je het niet alleen kan gebruiken om te bloggen maar ook kan inzetten voor je bedrijfswebsite, persoonlijke site, webshop, portfolio website of iedere vorm van een media hosting website. Het biedt de meeste flexibiliteit van alle op dit moment beschikbare content management systemen. Het integreren van nieuwe functionaliteit binnen een WordPress website is nooit een probleem.

Thema Gebaseerd

WordPress heeft een thema gebaseerde structuur zodat elke website er fantastisch uitziet! Je zal nooit een probleem hebben om dat thema te vinden dat het beste past bij je behoeften. Er zijn een hoop bronnen waar gratis thema’s te verkrijgen zijn. Daarnaast zijn er tevens premium thema’s te koop die nog meer functionaliteit bieden.

Wordpress website Jaap de Wit

Waarom WordPress

Elke website is anders en iedere klant heeft een specifieke behoefte. WordPress beantwoord deze behoefte en biedt een grote hoeveelheid aan gratis en betaalde plugins. Indien je een specifieke oplossing zoekt die niet beschikbaar is als plugin dan kan deze door een Developer worden gebouwd.

Media Support

WordPress biedt uitgebreide media support. Of u nou afbeeldingen, videos, foto galerij, Google map, YouTube videos, vimeo of elke andere vorm van media wilt gebruiken, geen enkel probleem!

SEO Vriendelijk

Het hebben van een SEO (Search Engine Optimization) vriendelijke website is een must. WordPress heeft standaard SEO specifieke functies ingebouwd. Wil je meer vrijheid en mogelijkheden dan zijn er een aantal zeer goede SEO plugins beschikbaar. Een greep uit de mogelijkheden:

  • User Friendly URLs
  • Canonical URL setup
  • XHTML & W3C Validated Markup
  • Afbeelding optimization
  • Media optimization

Veilig

Vanuit de basis is WordPress een robuust en veilig content management systeem. Door het gebruik van additionele veiligheid plugins maak ik websites nog veiliger. Zo pas ik standaard de inlog url aan en zorg ik voor een intrusion detection systeem.

Meertalig

Indien je website in meerdere talen moet worden uitgevoerd is dat geen probleem binnen WordPress. Met behulp van de WordPress Multi Language plugin kunnen meerdere talen worden toegevoegd.

Eenvoudig Onderhouden en Updaten

WordPress websites zijn eenvoudig te onderhouden en zijn zeer gebruiksvriendelijk. Het is vrij eenvoudig om WordPress te upgraden zonder dat dit effect heeft op de werking van de website. Met een service contract bent je verzekert dat je website altijd up to date is.

 

Heb je vragen of wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op